Eerst geloven dan Zien

5 Maart
Huize Assisië  Biezenmortel

20:00 uur, welkom vanaf 19.30
Entree €10,- incl. Koffie en Thee

Is er meer tussen Hemel en Aarde ?

Op deze thema avond hebben we het over het paranormale. Wat gebeurt er als we dood gaan. Beschikken mens en dier over telepatische gaven, en is dat wel zo bovennatuurlijk ? Hoe overtuigd zijn wij van onze mogelijkheden, en hoe bepalend is dat voor wat we meemaken…
Moet je eerst geloven voordat je het kunt zien ?

Anita Verbaten, Brand Heek en Judith Smolders delen hierover hun persoonlijke ervaringen. Ervaringen die ons leven veranderd hebben, en daar willen we jullie graag in meenemen.

magic

Als kind geloofden we misschien nog wel in geesten, of natuurwezens zoals feeën en kabouters. Waarom staan wij nu dan niet meer open voor het bovennatuurlijke ?

Is het de angst voor het onbekende,  waardoor we het lange tijd niet wilden weten ?  En worden we nu toch weer nieuwsgierig…

De wereld veranderd langzaam. Er lijkt meer ruimte te komen om het bovennatuurlijke toe te laten in ons dagelijks bestaan. De Kwantumfysica bewees ruim 100 jaar geleden al hoe groot de invloed van onze gedachten is op de werkelijkheid om ons heen. Films als ‘What the bleep do we know’ en ‘The secret’ spelen daar handig op in. Het lijkt een wondermiddel, maar wat als de resultaten tegenvallen ?

Zolang wij er niet zelf voor kiezen om ergens voor open te staan, leren we er ook niet mee omgaan. Misschien overkomt ons ook wel eens iets bijzonders, maar is het veel makkelijker om te geloven dat het gewoon toeval is.
Waarom zegt men dan “Toeval bestaat niet” ?

Dus…Als het bij jou nog een beetje is blijven kriebelen, dan is er misschien toch ruimte voor magie en het bovennatuurlijke in je leven.

Weet dat je leven ten goede kan veranderen, maar dan moet je er wel eerst in willen geloven!

change_MW

Dinsdag 5 Maart
Huize Assisië – Biezenmortel –
routebeschrijving
20:00 uur, deur open om 19.30
Entree €10,- incl. Koffie en Thee