Inspiratie

Om te ervaren hoe het is om steeds meer thuis te komen bij jezelf.

Meditatie als brandstof voor een gelukkig bestaan. Het is een zachte en vriendelijke wijze om in contact te komen met de mooiste en kostbaarste delen van jezelf. En voor sommigen groeit het uit tot de fijnste momenten van de dag. In elk geval is het mijn favoriete hobby geworden. Niks hoeven doen, en daar volkomen tevreden mee zijn.

Voor mij is meditatie tot rust komen. Het is afstemmen op mijn innerlijke bron. en het is alles accepteren wat er is. Gelukkig zijn met wat er is, of beter nog gewoon zijn. En ‘gewoon kunnen zijn’ dat is mijn basis voor een rijk en vervullend leven.

Vanuit de vaardigheid van gewoon kunnen zijn, in vrede, zonder daar iets voor te hoeven doen, dat is de basis van verlichting.

Dat klinkt misschien wat hoogdravend, maar het is juist heel gewoon. Verlichting. het gevoel van pfff, niks zwaars aan, dat leven. Gewoon vanuit een goed gevoel kunnen beginnen aan wat je te doen hebt.

Als je hier kennis mee wilt maken ga je gewoon zitten op je favoriete plekje en kom je tot rust. Laat je gedachten zijn voor wat ze zijn. Of je googled op meditatie bij jou in de buurt. Ga je samen met andere oefenen in Heel zijn.
Wil je een keer samen proberen, of heb je interesse in een meditatie cursus, stuur me dan een mailtje sturen, dan neem ik in elk geval contact met je op.

Succes, en veel plezier, Brand.